Dnes je štvrtok, 19.október 2017, meniny má: Kristián
Čas čítania
1 minute
Zatiaľ prečítané

Praktické rady

august 16, 2011 - 13:18
PRE TENTO MESIAC... Teploty stúpajú, energia klesá a my odporúčame obklopiť sa vitálnymi farbami. Na tanieri, v domácnosti aj v práci.
Návrat na pláž
Ako si najlepšie oddýchnete na dovolenke? Predsa sama! Nebojte sa cestovať za slnečnými plážami na vlastnú päsť, bez zhonu a programu, ktorý vám nalinkuje niekto iný. Náš tip: nezabudnite si pribaliť dobrý fotoaparát, pomocou ktorého môže vzniknúť zopár fotografií, ktoré stoja za to.

Ako využiť mušle?
Poznáte to, vy alebo vaše ratolesti stále niečo zbierate. Drobné lastúry z pláže alebo farebné kamienky môžu poslúžiť ako dekorácia na stôl. Stačí ak ich drôtikom pripevníte (cez navŕtané dierky) na krúžok. Takúto ozdobu môžete používať ako prsteň na obrúsok.

Kvety pre krásu vlasov
Už starí Egypťania vedeli, ako sa ženy majú starať o farbu svojich vlasov. Výťažok z rumančeka zjemňuje blond vlasy. Nevädza, pôvodom zo Stredozemia neutralizuje šedivé vlasy a Chinínovník prirodzene rozžiari hnedé vlasy. Obsahujú ich tri rastlinné šampóny Reflets Naturels od Yves Rocher (3,90 €)

Najzdravší obed je ten, ktorý si pripravíte sama
Trávite leto v kancelárii? Nemáte čas na plnohodnotný obed či čakanie na obsluhu? Pripravte si takéto chutné jedlá, prekypujúce vitamínmi:

Ovocné špízy ako predjedlo:
Suroviny: biely melón, maliny, šunka Prosciutto
Postup: dužinu z melóna nakrájame na kocky, šunku na menšie pláty. Na drevené špízové paličky všetky suroviny striedavo napichávame tak, aby sa ovocie striedalo so šunkou.

Obedový šalát po taliansky:
Suroviny: uvarené cestoviny, čerstvé oregano, mozarella, 2 druhy koktejlových rajčín, pesto omáčka, čierne olivy.
Postup: rajčiny umyjeme, nakrájame na štvrtiny. Na polovicu prekrojíme aj olivy a na štvrtiny mozarellu. Všetky suroviny spolu dochutíme omáčkou (dresingom) Pesto a premiešame. Podávame studené. Rýchle a lahodné
Pripravila POPPY
Foto: archiv značiek, ISIFA

- - Inzercia - -